Geconditioneerd transport Nijkerkerveen

De koeriers van Van den Bor Transport en Logistiek gaan elke dag vanuit Nijkerkerveen de weg op om voor u transport- en koeriersdiensten uit te voeren. Zowel nationaal als internationaal, koel en vries en zelfs voor spoed kunt u bij ons terecht. Op- of overslag nodig? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Zelfs voor routevervoer staan we voor u klaar. Lees op deze pagina meer over onze diensten en maak een afspraak via onze contactpagina.

Neem contact op

Routevervoer

Een vaste route vraagt om een betrouwbare logistieke partner, zodat u elke dag met vertrouwen uw goederen op de plaats van bestemming krijgt. Wij rijden voor diverse opdrachtgevers vaste routes door heel Nederland. Mocht u ook interesse hebben om vaste routes door ons te laten verzorgen, neem dan gerust contact met ons op.

Op- en overslag

Bent u niet alleen op zoek naar een transporteur, maar ook naar een betrouwbare logistieke partner voor de opslag van uw goederen? Ook op- en overslag van droge en/of geconditioneerde goederen kunnen wij voor u verzorgen. Dit kunnen wij desgewenst natuurlijk ook combineren met ons transport. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Koeriersdiensten (Koel/Vries)

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij zowel nationale als internationale sneltransporten. Wij halen de goederen zo snel mogelijk op, waarna het rechtstreeks van A naar B wordt gebracht. Ook koel- en vriestransport is hierbij mogelijk, zodat uw producten in perfecte en verse staat op hun plaats van bestemming aankomen. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op!

Transporten (Koel/Vries)

Niet alleen voor de kleine zendingen, maar ook voor groter transport kunt bij ons terecht. Het kan hierbij om drooggoed alsmede om geconditioneerde goederen gaan. Ook voor spoedzendingen kunnen wij het transport verzorgen. We vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden en onze werkwijze!